Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις μουσικές σκηνές της Αθήνας


Τα πέντε μουσικά σχήματα που σας προτείνουμε για τη γιορτινή έξοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μετά από δύο χρονιές εγκλεισμού, γιορτάζουμε ξανά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας με γνωστούς καλλιτέχνες, αγαπημένα τραγούδια, πολύ κέφι και την καλύτερη διάθεση.

Οι καλλιτέχνες έχουν επιστρέψει δυναμικά δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους με πλούσια και προσεγμένα προγράμματα, όπως είναι και οι πέντε μουσικές σκηνές που σας προτείνουμε παρακάτω, για τη γιορτινή σας έξοδο.

Νίκος Πορτοκάλογλου, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά)

Νίκος Πορτοκάλογλου
Νίκος Πορτοκάλογλου

Έχοντας «Ένα φως αναμμένο», ο αγαπημένος τραγουδοποιός μάς περιμένει με την καλύτερη διάθεση, για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και την πρώτη ημέρα του νέου έτους με αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του στο Γυάλινο η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Studio Asomaton (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τις φετινές γιορτές θα βρίσκεται στο Studio Asomaton στο Θησείο, όπου έχει στήσει ένα εκρηκτικό και ταυτόχρονα διαφορετικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις και αναπάντεχες στιγμές. Σημειώνεται ότι έχει προστεθεί και έξτρα παράσταση για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μίλτος Πασχαλίδης, Σταυρός του Νότου (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά)

Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει επιστρέψει στο γνωστό του στέκι όπου θα τον συναντήσουμε στην Κεντρική Σκηνή το βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ένα πρόγραμμα-αναδρομή στους 14 δίσκους του, στις συνεργασίες με τους φίλους- παρόντες και απόντες, σε τραγούδια αγαπημένα αλλά και σε «παραπονεμένα».

Παράλληλα, στο Plus θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε στο κεφάτο πρόγραμμα που έχουν φτιάξει οι Μύρωνας Στρατής και Μιρέλα Πάχου, ενώ στο Club θα χορέψουμε με τους Polkar.

Σωκράτης Μάλαμας, Ακτή Πειραιώς (Χριστούγεννα)

Μια από τις καλύτερες προτάσεις για το βράδυ των Χριστουγέννων είναι το γιορτινό live του Σωκράτη Μάλαμα στην Ακτή Πειραιώς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, αλλά και νεότερα, όπως το «Λέω να σιγοτραγουδήσω» που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα. Μαζί με τον γνωστό τραγουδοποιό και η Ιουλία Καραπατάκη.

Σταμάτης Κραουνάκης, Θέατρο Άλσος (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά)

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δίνουμε ραντεβού στο στολισμένο και γιορτινό Άλσος με τη στρογγυλή σάλα, τον στρογγυλό εξώστη, τον μεγάλο πολυέλαιο, το αμπαζούρ και το σπιτικό mood. Εκεί θα ακούσουμε τον Σταμάτη Κραουνάκη και πολλά αγαπημένα τραγούδια από δύο πιάνα, κόντρα μπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια και βιολί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ