«Όργιο» παραβιάσεων στο Dybbuk: Δεν ελέγχονται πιστοποιητικά, με την «Ο» να σαρώνει

Η μετάλλαξη «Ό» είναι εδώ, ωστόσο πολλά νυχτερινά κλαμπ συνεχίζουν τις παραβιάσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ένα από αυτά είναι το Dybbuk…

Σε μια εποχή που η μετάλλαξη «Όμικρον» είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στη χώρα μας και η κυβέρνηση επιβάλει ολοένα και σκληρότερα μέτρα στους πολίτες, ορισμένοι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν συνειδητά τη νομοθεσία, μετατρέποντας σε υγειονομικές «βόμβες» τα μαγαζιά τους.

Ένα από τα κλαμπ που σφυρίζει… αδιάφορα και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζόμενων και των πελατών του είναι το Dybbuk, για το οποίο έρχονται καθημερινά καταγγελίες στο Newsbomb.gr

Στο κέντρο που ανήκει στον επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη η ασυδοσία και η παραβατικότητα χτυπάνε… κόκκινο καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες ο έλεγχος για τα πιστοποιητικά νόσησης είναι ανύπαρκτος, κάτι που επιτρέπει στον καθένα να εισέρχεται στο εσωτερικό του κλαμπ ακόμα κι αν νοσεί με κορονοϊό.

Στις περιπτώσεις μάλιστα που μπορεί να έλεγχθουν κάποια πιστοποιητικά νόσησης, δεν ελέγχεται η ταυτοπροσωπία, γεγονός που «επιτρέπει» στον καθένα να πάρει ένα πλαστό ή ψεύτικο πιστοποιητικό και να διασκεδάσει… ανενόχλητος.

Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής τα κλιμάκιά της έβαλαν «λουκέτο» σε Lohan και το Tokio Theater, μαγαζιά που παραβίασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here