Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Δίπλα σε συλλόγους και φορείς που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες θα βρεθεί και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, η Διοίκηση της Εταιρίας αποφάσισε, αντί εταιρικών δώρων, να προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση οργανισμών και συλλόγων που έχουν ως κύρια μέριμνα τον άνθρωπο.

Σε μία ακόμη χρονιά που χαρακτηρίστηκε από δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες, η Εθνική Ασφαλιστική, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που τη χρειάζονται, θα σταθεί αρωγός στο έργο της Στέγης Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», της «Κιβωτού του Κόσμου», του «Χαμόγελου του Παιδιού», του «MAKE A WISH» Ελλάδας, του συλλόγου «Παιδί & Δημιουργία», του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ», του οργανισμού «EMFASIS FOUNDATION» και του συλλόγου τριτέκνων – πολυτέκνων «Άγιος Νεκτάριος».

Παράλληλα, θα παραδώσει στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), 500 κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ευχή όλων των στελεχών και των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι, το 2022, να αποτελέσει μια νέα καλύτερη περίοδο, που θα βοηθήσει την επιστροφή μας στην κανονικότητα, διασφαλίζοντας για την κοινωνία καλύτερες συνθήκες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ