Ισραήλ: Αυστραλός καταδικάστηκε σε 8.000 χρόνια παραμονής αν δεν πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Αυστραλός δεν έχει πληρώσει διατροφή και το δικαστήριο του Ισραήλ δεν τον αφήνει να βγει από την χώρα έως το σωτήριο έτος… 9.999!

Ένας Αυστραλός… παγιδεύτηκε για τα επόμενα 8.000 χρόνια στο Ισραήλ καθώς χρωστάει 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε διατροφή στην πρώην σύζυγό του!

Ο Noam Huppert άκουσε το δικαστήριο, όπως αναφέρει η Jerusalem Post, να του ανακοινώνει πως για τα επόμενα 8.000 χρόνια της ζωής του (!) θα μείνει κάτοικος Ισραήλ. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι το 9.999 θα μείνει στη χώρα.

Ο μόνος τρόπος διαφυγής του άτυχου Αυστραλού είναι να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του, με το δικαστήριο να επιδικάζει 1.200 δολάρια για κάθε παιδί που έχει αποκτήσει, ως μηναία αποζημίωση μέχρι να ενηλικιωθούν, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το πόσα παιδιά έχει.

«Από το 2013 είμαι φυλακισμένος στο Ισραήλ. Είμαι ένας από τους πολλούς Αυστραλούς που σέρνει το Ισραηλινό σύστημα Δικαιοσύνης στα δικαστήρια επειδή χώρισαν μια γυναίκα από τη χώρα», ανέφερε έξαλλος ο Huppert.

Προφανώς και ο Αυστραλός δεν θα φτάσει ποτέ στο 9.999 για να φύγει από την χώρα ενώ η Jerusalem Post τονίζει πως είναι η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί σε ξένο υπήκοο για διαζύγιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here