Κύπρος: Συνελήφθη 44χρονος για θανατηφόρο με θύμα 60χρονη – Αντιμέτωπος με αδίκημα ανθρωποκτονίας


Ενώπιον δικαστηρίου 44χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο – Η Αστυνομία θεωρεί ότι είναι ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που παρέσυρε στον θάνατο και εγκατέλειψε την άτυχη γυναίκα στο δρόμο 

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου παραπέμπεται ο 44χρονος, από την συνοικία Μουττάλου, ο οποίος συνελήφθη για το θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο, με θύμα την Αντρούλα Παπαχριστοφόρου.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης και εγκατάλειψης σκηνής.

Από την εξέταση εικόνων που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εγκληματική αμέλεια από τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε το θύμα ενώ αυτή ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διασταυρώσει την οδό Πριάμου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου. Όχημα την κτύπησε πλευρικά και κατέληξε τραυματισμένη στην άσφαλτο ενώ ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή.

Δεύτερο όχημα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο οδηγός του δευτέρου οχήματος είναι ο 44χρονος που έχει συλληφθεί και έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου, που θα συνεδριάσει στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

Στο αίτημα αντέδρασε η υπεράσπιση και το δικαστήριο θα συνέλθει εκ νέου στις 30 Δεκεμβρίου προκειμένου να αποφασίσει κατά πόσο ο 44χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο Κακουργιοδικείο τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ: cyprustimes.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ