Οικονόμου για Μόσιαλο: Εξέφρασε προσωπική άποψη για τον ιδιωτικό του βίο

Προσωπική άποψη για τον ιδιωτικό του βίο, χαρακτήρισε τη βλάσφημη ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής Υγείας, Ηλία Μόσιαλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Εξέφρασε μια προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου. Η ελευθερία του λόγου είναι απολύτως κατοχυρωμένη στη χώρα μας ακόμη και αν ο λόγος αυτός είναι άκομψος ακόμη και προσβλητικός για τα πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:« Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σχολιάζει προσωπικές απόψεις πέραν του αυστηρού προσωπικού ορίου του λόγου του καθενός», λαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο αποστάσεις από τον καθηγητή.

Για την ντροπιαστική ανάρτηση του Μόσιαλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Εκκλησία της Ελλάδος, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θα κινηθούν νομικά εναντίον του. Πρόκειται για τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος, μαζί με ακόμη 30 άτομα, ετοιμάζει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του καθηγητή Πολιτικής Υγείας. Η μήνυσή του βασίζεται στον αντιρατσιστικό νόμο και στην προσβολή των Θείων και ειδικά στην προσβολή της εικόνας της Παναγίας.

Μιλώντας στο Star ο δικηγόρος είπε πως ο κ. Μόσιαλος δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη μέχρι στιγμής. Παράλληλα, έκανε λόγο για προσβολή της χριστιανικής πίστης από τον κ. Μόσιαλο, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον κ. Θεοδωρόπουλο- «δεν σέβεται το 90% των χριστιανών ορθόδοξων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here