Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στον τράπερ Light: Πως έγινε η σύλληψη στο Κολωνάκι


Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου, όπου εντόπισαν τον τράπερ που εκείνη την ώρα ήταν μαζί με τον μάνατζέρ του

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών του γνωστού τράπερ Light στα social media, όπου εμφανιζόταν με όπλα στη ζώνη. Το πρώτο πράγμα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. ήταν να εντοπίσει που βρίσκεται ο τράπερ, κάτι που δεν ήταν δύσκολο καθώς όλα τα δεδομένα υπήρχαν σε δημόσια θέα στα social media.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου, όπου εντόπισαν τον τράπερ που εκείνη την ώρα ήταν μαζί με τον μάνατζέρ του. Σε έλεγχο που έγινε στα προσωπικά του αντικείμενα και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δύο καρτέλες με ηρεμιστικά χάπια, το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ και σακουλάκια με κάνναβη. Η συγκεκριμένη κάνναβη δεν έχει διαπιστωθεί εάν είναι παράνομη ή εάν αγοράστηκε νόμιμα από περίπτερο. Για το λόγο αυτό εστάλη για εργαστηριακή εξέταση που θα δώσει απάντηση στο ερώτημα.

Στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να βρουν τα όπλα έκαναν έρευνα και στο σπίτι του τράπερ. Εκεί εντόπισαν δύο σφαίρες (38αρες), ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και έναν αστυνομικό φάρο. Ο τράπερ οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ασφάλεια, όπου φέρεται να υποστήριξε ότι τα όπλα που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι ψεύτικα. Στην ερώτηση γιατί τα είχε πάνω του φέρεται να απάντησε ότι τέτοιου είδους ψεύτικα όπλα χρησιμοποιούνται σε βίντεοκλιπ.

Οι αστυνομικοί, πάντως, κατά τις έρευνες δεν βρήκαν όπλα (ούτε αληθινά ούτε ψεύτικα) και η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τους. Η προσαγωγή του τράπερ μετατράπηκε τελικά σε σύλληψη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ