Πλεύρης: Ντροπή – Ο Πολάκης διασπείρει ψεύδη ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την «Όμικρον»


Οργισμένη δήλωση του Υπ. Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που αφορούσε στον κορονοϊό και τη μετάλλαξη «Όμικρον».

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη “Όμικρον”, καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης προσθέτει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».

Στην ανάρτηση που έκανε ο κύριος Πολάκης στο Facebook, το βράδυ της Τρίτης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ποντάρατε όλη την αντιμετώπιση ΜΟΝΟ στον εμβολιασμό. Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχώς η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ