ΑΣΕΠ: Χαμός με τις προκηρύξεις στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού


Πολλοί είναι εκείνοι που ενημερώνονται σχετικά με τις κενές θέσεις εργασίας τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα. Εδώ και λίγες ημέρες, το ΑΣΕΠ εργάζεται νυχθημερόν έτσι ώστε να διεξαχθούν σωστά οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Εθνικό Τυπογραφείο. Αν και η μία από αυτές τις προκηρύξεις εκπνέει αύριο 30 Δεκεμβρίου, έρχονται και άλλες για να καλύψουν το αυξημένο ενδιαφέρον εκ μέρους των υποψηφίων. Εάν λοιπόν αναζητάτε εργασία, τότε καλό είναι να ενημερώνεστε αναφορικά με τις ισχύουσες προκηρύξεις από τον ιστότοπο του ΑΣΕΠ. Υπενθυμίζεται ότι είχε διακηρυχθεί προκήρυξη πλήρωσης θέσεων και για το Υπουργείο Υγείας.

Ποιες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ισχύουν σήμερα;

Αν και επισημαίνεται ότι το ερχόμενο διάστημα πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή αρκετές ακόμη προκηρύξεις, προς το παρόν αυτές που δέχονται αιτήσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η προκήρυξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δέχεται αιτήσεις μέχρι και την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.
  • Η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο. Η προκήρυξη αυτή θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ