Προσλήψεις στο Δήμο Αχαρνών: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων


ΑΣΕΠ: Η «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αχαρνών ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαπέντε Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

H πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2021-2022.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» (www.difa.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr ) και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά τους αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση npdd .11@ gmail. com από 27/12/2021 και για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες έως και την 10/01/2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» (www.difa.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών(www.acharnes.gr ) και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά τους αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] από 27/12/2021και για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες έως και την 10/01/2022.

Περίληψη της παρούσας δημοσιεύεται σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών», στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» (www.difa.gr) και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ