Η Kristen Stewart σε συζητήσεις για μια queer ρομαντική κομεντί


Ήδη έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο reboot του «Άγγελοι του Τσάρλι» σε σκηνοθεσία Elizabeth Banks.

Αφού έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της στις ταινίες «Twilight», η Kristen Stewart στράφηκε στις ανεξάρτητες παραγωγές, όπως το «Μια απίθανη διαδρομή στη ζωή του Billy Lynn» και το «Certain Women», όπου ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο της. Επόμενη ταινία της θα είναι το νέο κινηματογραφικό reboot των «Άγγελων του Τσάρλι» από την Elizabeth Banks με τις Naomi Scott και Ella Balinska.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Stewart βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία «Happiest Season», με θέμα μια νεαρή κοπέλα που σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της, η οποία όμως δεν έχει αποκαλύψει την σεξουαλικότητά της στους συντηρητικούς γονείς της. Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πάρτι για τις γιορτές και τα σχέδια της ηρωίδας δεν πάνε όπως υπολόγιζε.

Σκηνοθέτης της ταινίας για την TriStar Pictures θα είναι η Clea DuVall, η οποία έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με την κωμικό Mary Holland. Το άρθρο του Variety δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο που έχει προταθεί στην Stewart για ή ποια θα είναι τα υπόλοιπα μέλη του καστ της queer ρομαντικής κωμωδίας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ