Κύπρος: Eνώπιον Κακουργιοδικείου ο συζυγοκτόνος της Πάφου


Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα πήρε ο 74χρονος καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος όπου νοσηλεύονταν, και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου με σκοπό την παραπομπή του στο Κακουργιοδικείου

Το Κακουργιοδικείο συνεδριάζει στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 74χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 75χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Τρεμιθούσα, νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα μετά από σύσταση από ψυχίατρο. Σήμερα πήρε εξιτήριο και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστηρίου για παραπομπή του σε δίκη στο Κακουργιοδικείο, ανέφερε.

Αναφερόμενος στο ιστορικό ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 74χρονος “ομολόγησε τη διάπραξη του φόνου σε βάρος της 75χρονης συζύγου του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της”, επειδή, όπως ανέφερε, αυτή ήταν άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει. Ο 74χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε επίσης ότι κατανάλωσε κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του έγινε πλύση στομάχου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και πως ο θάνατος της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια . Ακόμη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό της 75χρονης από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ