Οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για το 2022: Να είναι ευλογημένο έτος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Επιδόφορος, με μήνυμά του έστειλε ευχές για το 2022 υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι η ανανέωση του πνεύματος μέσα από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

«Ας καλωσορίσουμε το νέο έτος, με μια δέσμευση για την ανανέωση της Εκκλησίας και του εαυτού μας. Δεν έχουμε ξεπεράσει τις προκλήσεις της εποχής, θα τις αντιμετωπίσουμε με ενότητα και ειρήνη. Το 2021 κάναμε μεγάλα βήματα, να κάνουμε το ίδιο και στο νέο ευλογημένο έτος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Ο κ. Ελπιδοφόρος στάθηκε στο γεγονός ότι Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής κλείνει τα 100 χρόνια της το 2022, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι ένα έτος «πολλά υποσχόμενο για την Εκκλησία της Αμερικής, θα έχουμε μια εθνική παρουσία που δεν είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε τόσα να μοιραστούμε με το κοινωνικό σύνολο. Μίλησε για τις πολιτισμικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού».

«Η προσευχή μου για το 2022 είναι από καρδιάς, να ανανεώσουμε το πνεύμα μας. Να πλάσουμε την ενότητα και τη δύναμη της Ιερής μας Αρχιεπισκοπής. Να βοηθήσουμε ώστε το φως του Χριστού να λάμψει σε όλο τον κόσμο. Το 2022 να είναι ευλογημένο από τον Κύριο», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here