Άγριο έγκλημα στα Ιωάννινα: 55χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε τον 56χρονο σύντροφό της


Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (31/12) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων μία 55χρόνη η οποία φέρεται πως σκότωσε με μαχαίρι τον 56χρονο σύντροφό της

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων και την ιατροδικαστική εξέταση, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της κατηγορούμενης στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του 56χρονου, ο οποίος την Πέμπτη το απόγευμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα στο νοσοκομείο, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ η συλληφθείσα τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.

Η 55χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ