Σάκης Ρουβάς: Χωρίς απρόοπτα η εμφάνιση του αγαπημένου τραγουδιστή στο Λυκαβηττό


Παρά τις όποιες ανησυχίες και με τη διακριτική παρουσία ορισμένων αστυνομικών δυνάμεων, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε με το εορταστικό πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί από τον Δήμο Αθηναίων για την αλλαγή της χρονιάς.

Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις ως προς το χρηματικό ποσό που θα έπαιρνε ο τραγουδιστής, όπως και για το γεγονός πως τελικά δεν επετράπη η είσοδος στους πολίτες. Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις από δήμους και κοινότητες ακυρώθηκαν.

Ωστόσο, το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά διεκπεραιώθηκε και μάλιστα ο αγαπημένος τραγουδιστής κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε ολόκληρη τη χώρα. Για 20 λεπτά περίπου ερμήνευσε τόσο εορταστικά τραγούδια, όσο και μερικά δικά του τραγούδια.

Το εορταστικό πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά και ο Κώστας Μπακογιάννης

Μετά από το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, ο τραγουδιστής φώναξε κοντά του τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη. “Αποχαιρετάμε μια δύσκολη χρονιά. Να ευχηθώ για τη νέα χρονιά υγεία πάνω από όλα, να είναι η νέα χρονιά του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης και της αλληλεγγύης και να πάρουμε επιτέλους μια πολύ βαθιά ανάσα, που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη”, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά. Χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό και το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Λίγο αργότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε την εμπειρία διαδικτυακά: “Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Το 2022 να είναι επιτέλους αυτό που περιμένουμε. Με αγάπη, που τόσο έχουμε ανάγκη, με αγκαλιές, που τόσο μας έλειψαν και με πολλά χαμόγελα, που τόσο κρύφτηκαν. Χρόνια πολλά!”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ