Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Εκκενώθηκε η πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου – Παραμένει η απειλή

Ομηρία: Ο άνδρας που κρατά τη σύντροφό του και απειλεί να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία, δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές. Οι κάτοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν από Πυροσβεστική και Αστυνομία

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση που έχει στηθεί στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου στην οδό Αλκιβιάδου ένας άνδρας – αιγυπτιακής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες – κρατά όμηρο την – επίσης αλλοδαπή (φέρεται να είναι από τη Βουλγαρία) – σύντροφό του και απειλεί να τινάξει το κτήριο στον αέρα με τη χρήση μιας φιάλης υγραερίου που έχει στην κατοχή του.

Στο σημείο έχει φτάσει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, υπό τον φόβο να εκτραχυνθεί η κατάσταση και να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες, οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση της πολυκατοικίας.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκαν εικόνες όπου οι κάτοικοι, κάποιοι εξ αυτών ηλικιωμένοι, με τις οδηγίες και τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here