Survivor 03/01: Καταιγιστική δράση στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης [trailer]


Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έρχεται απόψε στο Survivor και η δράση αναμένεται πραγματικά καταιγιστική.

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης οι δύο ομάδες ρίχνονται με όλες τους τις δυνάμεις και με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να ψηφιστεί κάποιος παίκτης ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Και οι δύο ομάδες έχουν μπει σε μια τέτοια διαδικασία και γι’ αυτό δεν “καίγονται” να την επαναλάβουν σύντομα. Ωστόσο, αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και επομένως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεκδικήσουν την ασυλία.

Την ίδια στιγμή, ένα πρόβλημα υγείας εκ μέρους της Μυριέλλας Κουρεντή θα σταθεί και πάλι αφορμή για περαιτέρω τριβές στις ομάδες. Φαίνεται πως ένα ειδύλλιο έχει γεννηθεί ανάμεσα στην όμορφη ηθοποιό και τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές. Πώς θα το δεχτούν οι υπόλοιποι αυτό;

Survivor 03/01: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα συναρπαστικό αγώνισμα και τις δύο ομάδες να διψούν για τη νίκη. Μόνο μία ομάδα όμως θα καταφέρει να νικήσει, αποφεύγοντας να ψηφίσει για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κόβεται η ανάσα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Αντί να σπεύσει το ιατρικό team, ο Γιώργος Κατσαούνης από την αντίπαλη ομάδα που έχει έρθει πιο κοντά της τρέχει κοντά της και την σηκώνει στα μπράτσα του για να τη βοηθήσει. Αυτή η κίνηση φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για πολλούς συμπαίκτες της ηθοποιού.

Ανάμεσά τους και ο Βαλάντης με το ζόρι συγκρατείται. Όμως στο συμβούλιο του νησιού είναι η ώρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πώς βλέπουν οι υπόλοιποι το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη; Θα επηρεάσει αυτό τις ισορροπίες στις δύο ομάδες, αλλά και τις διαθέσεις των παικτών ως προς τις ψήφους τους; Μείνετε συντονισμένοι και δείτε τα όλα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ