Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Υπομονή και τεράστιες ουρές για ένα δωρεάν rapid test

Τεράστιες ουρές για ακόμα μια ημέρα στη Θεσσαλονίκη από ανθρώπους που περιμένουν να κάνουν δωρεάν rapid test στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Δεκάδες άνθρωποι σχηματίζουν ουρά, η οποία επεκτείνεται από το Ιατρείο του ΕΟΔΥ στη ΔΕΘ έως και σχεδόν την είσοδο, που είναι στην Πύλη Εμπορίου επί της οδού Εγνατία.

Αντίστοιχες εικόνες καταγράφηκαν και χθες Κυριακή, τόσο στη ΔΕΘ όσο και στα φαρμακεία της πόλης, καθώς η ανησυχία των πολιτών είναι μεγάλη λόγω της γρήγορης εξάπλωσης της παραλλαγής «Όμικρον» στην Ελλάδα και των δεκάδων χιλιάδων κρουσμάτων που εντοπίζονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Πολλοί από τους ανθρώπους που περιμένουν στην ουρά για rapid test, είτε έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και θέλουν να ελέγξουν αν έχουν νοσήσει ή έχουν εκδηλώσει συμπτώματα που τους ανησυχούν. Η αναμονή είναι περίπου μισή ώρα.

Σημειώνεται, σύμφωνα με το grtimes.gr, ότι στο ιατρείο του ΕΟΔΥ εντός της ΔΕΘ θα διενεργούνται rapid test έως και τις 15.30 ενώ από τις 12.00 έως και τις 19.00 θα γίνονται τεστ και στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ, (είσοδος από Λεωφ. Στρατού με Αγγελάκη).

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι τουλάχιστον μισή ώρα πριν ξεκινήσει η διενέργεια rapid test στη νότια πύλη, δεκάδες πολίτες είχαν στηθεί στην ουρά, αναμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να προλάβουν τη σειρά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here