Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος ο προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος 14χρονης


Νέο υπόμνημα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών υπέβαλλε ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά αθλήτριά του. 

Προφυλακίστηκε πριν από λίγο ο 47χρονος προπονητής που καταγγέλθηκε απο 14χρονη αθλήτρια στην Πάτρα για σεξουαλική παρενόχληση. Ο προπονητής ύστερα από μήνυση που κατέθεσε στις 24 Δεκεμβρίου η μαθήτρια και οι γονείς της, συνελήφθη και το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας αφέθη ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή καθώς υπήρξε διχογνωμία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή.

Μάλιστα εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο, τόνισε πως είναι αθώος και πως η αλήθεια θα λάμψει. Ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε απο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σταρ, μαζί με το νέο υπόμνημα κατέθεσε και βίντεο για να αποδείξει όπως ισχυρίζεται ότι στο χώρο του γυμναστηρίου δεν ήταν μόνοι τους η αθλήτρια και ο ίδιος αλλά μπήκαν και βγήκαν συνολικά 22 άτομα.

Αναφέρει με ώρες ποιοι μπήκαν και ποιοι βγήκαν στη σχολή του και καταθέτει μεταξύ άλλων: «Για το κίνητρο θα πρέπει να ερωτηθεί η φερομένη ως παθούσα και όχι εγώ. Προκειμένου να μπορέσω να αποδείξω την αθωότητα μου και να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψη μου αναγκάστηκα μόνος να προβώ σε ανακριτικές ενέργειες. Απευθύνθηκα σε κατάστημα που διατηρεί κάμερα και για καλή μου τύχη «βλέπει» η κάμερα του την είσοδο της σχολής μου».

Το κορίτσι επιμένει στην καταγγελία του ότι δηλαδή την παρενόχλησε ο προπονητής της. Τον λόγο έχει τώρα το δικαστικό συμβούλιο για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο 47χρονος, μία απόφαση που θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ