Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκαλύπτει την γυναίκα που έχει ερωτευτεί και πρόκειται να παντρευτεί


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και το αποκάλυψε πρόσφατα, αφήνοντας όλους άναυδους.

Μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται έτσι και είναι διατεθειμένος να κάνει οικογένεια μαζί της. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η τυχερή κοπέλα, πρόκειται για την 22χρονη Ιλάϊρα που κατάγεται από τη Φθιώτιδα.

Οι δύο τους είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και όπως τόνισε ο ίδιος είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται τόσο πολύ μία γυναίκα. Είναι πρωτόγνωρο για εκείνον και νιώθει πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που του συμβαίνει.

Τι δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;

Ο θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου εκμυστηρεύτηκε πως είναι σφόδρα ερωτευμένος με την Ιλάϊρα: “Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε”. Ο ίδιος ο Μαυρίκιος είναι 30 ετών και πρόκειται για μαθήτριά του, λοιπόν. Μάλιστα, ο γάμος έχει ήδη προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Κύπρο τον ερχόμενο Αύγουστο και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ