Γιάννης Φλωρινιώτης: Η υγεία του έχει επιδεινωθεί πολύ, ξανά στο νοσοκομείο


Ο αγαπημένος τραγουδιστής και εκκεντρικός σόουμαν Γιάννης Φλωρινιώτης βρισκόταν στην Κύπρο για την παράσταση “Νικοτιτανικός”, στην οποία συμμετείχε.

Ωστόσο, προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να νοσηλευτεί στην Κύπρο γιατί δεν μπορούσε να αποφύγει τη νοσηλεία. Ωστόσο, όπως φαίνεται η κατάστασή του επιδεινώθηκε ιδιαίτερα και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην Ελλάδα και η νοσηλεία του στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και με τις 3 δόσεις, ενώ όπως φαίνεται δεν πρόκειται για Covid, αλλά για προϋπάρχον πρόβλημα υγείας στους πνεύμονές του που αγνόησε.

Τι δήλωσε η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη

Η κόρη του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της: “Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο στην Κύπρο. Δεν έπρεπε να βγει. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Λαχάνιαζε με το παραμικρό. Θεωρούσε πως είναι φυσιολογικό”. Όσο για το αν πάσχει από κορωνοϊό ο σόουμαν και αν είναι εμβολιασμένος ή όχι, εκείνη ήταν κάθετη: “Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία. Δεν το πρόσεξε και η κατάσταση επιδεινώθηκε”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ