Σε κατάσταση συναγερμού ο «Ευαγγελισμός»: Tέλος για 2 εβδομάδες όλα τα επισκεπτήρια – Σχεδόν 100 υγειονομικοί νοσούν από κορονοϊό


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την κατακόρυφη αύηξηση κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Ήδη έχουν εντοπιστεί δεκάδες κρούσματα που τέθηκαν σε καραντίνα ενώ λόγω της διασποράς έχουν νοσήσει και άλλοι εκτός νοσοκομείου.

Υπό το πρίσμα αυτό, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να «κλείσει» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες τα επισκεπτήρια. Σύμφωνα με τα στοιχεία νοσούν 92 υγειονομικοί σε σύνολο 3.400 εργαζομένων. Σήμερα μάλιστα οι νοσούντες υγειονομικοί σε καραντίνα θα είναι 57, καθώς αναμένεται να επιστρέψουν 35.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να μην επιτρέπεται η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες. Σημειώνεται ότι οι υγειονομικοί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό τέθηκαν σε καραντίνα. Ενώ λόγω της διασποράς έχουν νοσήσει και άλλοι εκτός νοσοκομείου.  Κρούσματα έχουν βρεθεί και σε συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές του νοσοκομείου.

Πέθανε αντιεμβολιαστής γιατρός

Στο μεταξύ έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό 70χρονος γιατρός στο Λουτράκι, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να νοσηλευτεί. Η κόρη του, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ