Εθνική Ασφαλιστική: Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης με πλαφόν τα 150.000 ευρώ


Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης θα «τρέξει» ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας από την ερχόμενη Δευτέρα στην προς πώληση Εθνική Ασφαλιστική, εν αναμονή της τελικής έγκρισης της DGComp για την ολοκλήρωση του deal με τη CVC. 

Στη δράση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι εργαζόμενοί της άνω των 30 ετών με σύμβαση αορίστου χρόνου και με συμπληρωμένη προϋπηρεσία 7 χρόνων στην εταιρεία.

Το πλαφόν που έχει οριστεί για τη συνολική αποζημίωση είναι τα 150.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται αυξήσεις στη βασική αποζημίωση έως και 30% ανάλογα με την προϋπηρεσία και τη θέση του εργαζομένου.

Στόχο του προγράμματος αποτελεί κυρίως η συμμετοχή όσων βρίσκονται σε πορεία συνταξιοδότησης ή έχουν μεγάλο χρόνο προϋπηρεσίας στην εταιρεία. Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται έως και τις 28 Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες που δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης γήρατος, πλήρους ή μειωμένης, θα ενταχθούν σε ομαδικό συμβόλαιο μέχρι τη θεμελίωση του σχετικού δικαιώματος, με μέγιστη διάρκεια τα 5 έτη. Τα ασφάλιστρα θα καλύπτονται από την εταιρεία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ