Η μετάλλαξη «Όμικρον» χτυπάει και τα βραβεία Grammy


Νέο χώρο διεξαγωγής αναζητούν τα βραβεία Grammy.

Η ξαφνική άνοδος των κρουσμάτων με την μετάλλαξη Όμικρον της Covid-19 προβληματίζει τους διοργανωτές των βραβείων Grammy.

Σύμφωνα με το Page Six η Ακαδημία Ηχογράφησης αναζητά νέο χώρο για να φιλοξενήσει την 64η ετήσια τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων, ενώ υπάρχουν και οι φήμες ότι η τελετή μπορεί να αναβληθεί.

«Δυσκολεύονται να βρουν χώρο και κοιτάζουν το Hollywood Bowl επειδή είναι ανοιχτό», ανέφερε πηγή που μίλησε στον ιστότοπο.

Η τελετή αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά από το Crypto.com Arena (πρώην Staples Center) στο Λος Άντζελες στις 31 Ιανουαρίου, αλλά τη Δευτέρα το περιοδικό Billboard ανέφερε ότι η τελετή πιθανότατα θα αναβληθεί λόγω της Covid 19.

Ένας άλλος γνώστης της μουσικής φαίνεται ότι επιβεβαίωσε την πληροφορία του Billboard λέγοντας ότι για να διεξαχθεί η τελετή θα πρέπει να βρεθεί άλλος χώρος κάτι που θα προκαλέσει ταλαιπωρία.

«Πρέπει να αποκλείσουν έναν χώρο για μια εβδομάδα ή για δέκα μέρες για να δώσουν χρόνο για πρόβες. Αυτή είναι τουλάχιστον η απαίτηση για το Crypto.com Arena, οπότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Δυσκολεύονται να αποκλείσουν για τόσο διάστημα τον νέο χώρο», είπαν.

Μια τρίτη πηγή, περισσότερο ενημερωμένη είπε: «Σκοπεύουν να την μετακινήσουν εντελώς [την τελετή απονομής]. Κοιτάζουν παντού, και παρακολουθούν τι σχεδιάζουν να κάνουν οι υπόλοιποι διοργανωτές βραβείων, αλλά υπάρχει πολύ έντονη φημολογία ότι θα την μεταφέρουν στο Hollywood Bowl και σχεδιάζουν να κόψουν το κοινό».

Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά που η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής πρέπει να κάνει προσαρμογές λόγω της πανδημίας. Το 2021, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να αναβάλουν την τελετή και τις εκδηλώσεις πριν από τα Grammy, όπως το γκαλά του MusicCares και το ετήσιο bash του Clive Davis, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μέσω Zoom.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ