Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει ανοσία της αγέλης και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία


«Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία σαν να είναι parking, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει “ανοσία της αγέλης” και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ακόμη: «Κυβερνητικά στελέχη λένε ξανά ότι σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία. Τα ίδια έλεγαν και για το 2021.

Το “τελευταίο μίλι” όμως άφησε πίσω του 15.952 απώλειες. Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία σαν να είναι parking, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Με θράσος υπερασπίζονται το εγκληματικό πρωτόκολλο του 50%+1 και αρνούνται να μειώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες ανά τμήμα. Δεν προβλέπουν καν άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς των οποίων το παιδί θα νοσήσει. Στο θράσος Κεραμέως – Μητσοτάκη απάντηση δίνουν τα στοιχεία. Το γεγονός ότι η Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη βρέθηκε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους. Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ουτε ανοσια της αγελης,ουτε ανοησια.Η επιστημονικη ονομασια ειναι:Στ’αρχιδια μας ολα,εμεις και τ’αφεντικα μας να τα τσεπωνουμε.Εκει στο Συριζα ντιπ δεν ξερετε.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ