Σέρρες: Εμβολιάστηκε γιαγιά 107 ετών από το Γάζωρο


Γιαγιά 107 ετών από το Γάζωρο Σερρών εμβολιάστηκε σήμερα στο σπίτι της, από το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νέας Ζίχνης.

«Ήθελα να εμβολιαστώ γιατί μου έχει λείψει λόγω του κορονοϊού η παρέα με τις γειτόνισσες», είπε στην εμβολιαστική ομάδα η γιαγιά η οποία γεννήθηκε το 1914, αν κι έχει επίσημο καταγεγραμμένο έτος γέννησης το 1918.

«Μεγάλη συγκίνηση προσφέρουν περιπτώσεις εμβολιασμού όπως της γιαγιάς στις Σέρρες. Είμαστε διπλά ευτυχείς γιατί το εμβόλιο σώζει αλλά και ενώνει», σχολίασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Υποδιοικήτρια της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, Ειρήνη Χατζοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά σε όλους τους νομούς της 4ης ΥΠΕ.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νωρις το θυμηθηκε η γιαγια,και πολυ καλλη ιατρικη προσεγγιση.Αλλα και η υποδιοικητρια συγκινηση!σηκωθηκαν οι τριχες μου.Φυσικα θα εχει και την ιδια συγκινηση που κοβουν τη συνταξη στα γεροντια,που δεν εχει προσωπικο,που δεν ξερει πού παν τα τεσσερα.Βλεπεις,εκει στις Σερρες,ψηφισαν Το Κουλο,νομιζοντας οτι ειναι Καραμανλης.Τοσο γιδια.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ