Χάρης Δαμάσκος: Σαρωτικά τα αποτελέσματα που έδειξε δημοσκόπηση στο δήμο Αχαρνών


Σαρωτικά είναι τα δείγματα από τα πρώτα αποτελέσματα δημοσκόπησης, δίνοντας στη παράταξη Δ.Ε.Κ.Α. (Δημιουργούμε Ένα Καλύτερο Αύριο) του γνωστού Μενιδιάτη Χάρη Δαμάσκου προβάδισμα που δείχνει ξεκάθαρα ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές για τον πολύπαθο δήμο Αχαρνών.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι η δημοτική παράταξη του Χάρη Δαμάσκου συγκεντρώνει πάνω από 20%, ενώ ο αμέσως επόμενος υποψήφιος δήμαρχος βρίσκεται τουλάχιστον 18 μονάδες (!) πίσω.

Ποιος είναι όμως ο Χάρης Δαμάσκος και γιατί έχει τόσο μεγάλη επιρροή στους δημότες του Μενιδίου;

O Χάρης Σπ. Δαμάσκος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1970. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Το 1988 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών όπου διετέλεσε και πρόεδρος του τμήματος του.

Παράλληλα με την πετυχημένη επαγγελματική του δραστηριότητα, ο Χάρης Δαμάσκος ακολουθεί και μία αξιοπρόσεκτη πολύ επιτυχημένη πορεία στην αυτοδιοίκηση.

Επί οκτώ χρόνια διατέλεσε ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών ενώ πέρασε από όλες τις σημαντικές διοικητικές θέσεις του Δήμου. Υπήρξε επίσης και Πρόεδρος της Τεχνικής επιχείρησης έργων, Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης και πολιτισμού, Πρόεδρος της επιτροπής χωροταξίας και περιβάλλοντος.

Στις εκλογές του 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και από το 2005 έως το 2011 κατείχε τη θέση του Αντινομάρχη Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος στην Ανατολική Αττική.

Στις εκλογές του 2010 και του 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχέδιου Αθήνας και σήμερα είναι μέλος του συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τον Ιανουάριο του 2013 εκλέχτηκε στην θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβούλιου Αττικής (της πιο μεγάλης περιφέρειας της χώρας), θέση την όποια κατέχει έως σήμερα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ