Χαμός στις Σέρρες: Αστυνομικός έλεγξε κολυμβητή στα Θεοφάνεια – Γιουχαΐσματα και χειροκροτήματα


Σέρρες: Οι πιστοί δυσανασχέτησαν με την κίνηση του αστυνομικού ωστόσο ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, Μακάριος, πήρε το μέρος των Αρχών.

Αστυνομικός ελέγχει το άτομο που πέφτει να πιάσει το Σταυρό στο Λιμανάκι του Λιθοτόπου στην Κερκίνη του δήμου Ηράκλειας Σερρών. Ο κόσμος φωνάζει αλλά στη συνέχεια χειροκροτεί τον αστυνομικό. «Κάνουν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί» απαντάει ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, για να ακούσει διαμαρτυρίες από το ποίμνιο και μια φωνή να φωνάζει: «αντίχριστε, αντίχριστοι»!

Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος προτρέπει τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο και τονίζει πως θα πρέπει να ευχαριστούν την κυβέρνηση καθώς η φετινή χρονιά δεν είναι όπως η περσινή.

Κατά τα άλλα πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ο εορτασμός των Θεοφανίων στο λιμανάκι του Λιθοτόπου Σερρών. Η ρίψη του σταυρού έγινε με την συμμετοχή 3 κολυμβητών με νικητή τον Γρεασίδη Βασίλη από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηράκλειας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Δήμου που έδωσαν τις ευχές τους στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ