Απόπειρα βιασμού στον Καρέα: Τα sms του «δασκάλου» με την 27χρονη


Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο 33χρονος «δάσκαλος», ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία στον Καρέα και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος 27χρονης, με την οποία γνωρίστηκε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής

Ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να «παγίδευσε» την κοπέλα προκαλεί ανησυχία για το κατά πόσο μπορεί να είχε επιτεθεί στο παρελθόν και σε άλλες γυναίκες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο, θα ερευνηθεί και αυτή η εκδοχή.

Ο 33χρονος, ο οποίος συστήθηκε αρχικά στην κοπέλα ως «δάσκαλος», είχε δείξει στην 27χρονη άλλο «πρόσωπο» το διάστημα που μιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Όταν κανόνισαν να βρεθούν από κοντά και πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του όλα άλλαξαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος δεν σταμάτησε να «πολιορκεί» την κοπέλα –υπάλληλο ξενοδοχείου- ακόμα και μετά τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της σε ερημική τοποθεσία στον Καρέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, λίγες ώρες μετά την απόπειρα να ασελγήσει σε βάρος της.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών στέλνοντάς της το ακόλουθο μήνυμα: «Σε θέλω. Λιώνω». Αίσθηση προκαλεί ότι συνέχισε την σεξουαλική παρενόχληση, χωρίς να φοβάται ότι το θύμα θα τον καταγγείλει στις Αρχές και χωρίς να υπολογίζει ότι η 27χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος της το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου 2021.

Η κοπέλα σκέφτηκε ότι τα μηνύματά του είναι μία ευκαιρία να αποσπάσει το κινητό του τηλέφωνο, με σκοπό να το παραδώσει στην Αστυνομία και να συλληφθεί. Μέχρι εκείνη τη στιγμή άλλωστε το μόνο που είχε στα χέρια της για την ταυτότητά του ήταν το προφίλ του στο Facebook.

«Μου δίνεις λίγο το κινητό σου;», ρώτησε η 27χρονη για να της απαντήσει «γιατί;», «για να σε πάρω τηλέφωνο» αποκρίθηκε η νεαρή, με τον 33χρονο να ξαναρωτά υποψιασμένος «τι να μου πεις;» και την κοπέλα να του λέει «θέλω να σου πω κάτι σημαντικό». «Με τρομάζεις» αποκρίθηκε, με την 27χρονη να επιμένει αλλά να μην παίρνει απάντηση.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας εμφανίστηκε ξανά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ρωτώντας την: «Τι κάνεις;», με την 27χρονη να μην απαντά και τον 33χρονο να της στέλνει μετά από ώρες ακόμη ένα μήνυμα, αυτή τη φορά για να τη βρίσει: «ζωντόβολο σου μιλάω…».

Τελικά ο δράστης ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ