Η Γη της ελιάς 9/1: O Στάθης μαθαίνει ότι η Βασιλική παντρεύεται [trailer]


Συναρπαστικές εξελίξεις, νέες αφίξεις και αποκαλύψεις θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής (9/1) στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που προβάλεται καθημερινά από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το νέο επεισόδιο.

Η Γη της ελιάς 9/1: Ο Στάθης μαθαίνει ότι η Άννα παντρεύεται

  • Η επανεμφάνιση του Θεοδόση, του πρώην άνδρα της, ταράζει τη Μαργαρίτα, καθώς δεν ξέρει ποιες είναι οι προθέσεις του.
  • Ο Αλέξης, από την άλλη, χαίρεται που του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα του και δεν δείχνει να του κρατά κακία για τα χρόνια της εγκατάλειψης.
  • Ο Λυκούργος νιώθει ταραχή και πανικό με τoν επικείμενο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, και φοβάται πως οι αντιδράσεις των Καπερνάρων, όταν μάθουν την αλήθεια, θα είναι πολύ έντονες.
  • Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η ληστεία δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς ο Ιάκωβος αμύνεται με καραμπίνα.

  • Ο Ισίδωρος καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου, προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη, αλλά ο Μάνος αντιδρά, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση.
  • Ο Ιάκωβος πολιορκεί πλέον ανοιχτά την Αθηνά κι εκείνη δεν δείχνει να ενοχλείται από το φλερτ του.
  • Η μεγάλη ημέρα για τον Φίλιππο και τη Βασιλική φτάνει. Το ζευγάρι παντρεύεται ενώπιον της Χάιδως, του Λυκούργου και της Μαργαρίτας, στην Αθήνα και ανταλλάσσει όρκους αγάπης κι αφοσίωσης.
  • Την ίδια ώρα, ο Στάθης πιέζει την Άννα να του πει πού βρίσκεται η Βασιλική κι εκείνη πάνω στα νεύρα της του εξομολογείται ότι παντρεύεται…

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου
Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ