Μιλιέτ: «Ο Δένδιας πάει να γίνει πρωθυπουργός» -Διχόνοια στην ελληνική κυβέρνηση σπέρνουν οι Τούρκοι

Ακόμα και τον εαυτό του ξεπερνά καθημερινά το τουρκικό καθεστώς, με την προπαγάνδα πλέον να φτάνει μέχρι τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Την ώρα που ο τουρκικός λαός μαστίζεται από την ανεργία και την ανέχεια, οι τουρκικές εφημερίδες – φερέφωνα του καθεστώτος Ερντογάν, αντί να καταγράψουν και να ασχοληθούν με τα προβλήματα του τουρκικού λαού, επιχειρούν να δημιουργήσουν ζητήματα ακόμα και στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης.

Θα αναρωτιέστε βέβαια, πώς είναι δυνατόν μια τουρκική εφημερίδα όπως η Μιλιέτ, να επιχειρεί να δημιουργήσει ζήτημα στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης. Μα, όταν δεν έχεις σχέδιο για να αντιμετωπίσεις τα εσωτερικά σου προβλήματα και επιχειρήματα να αντικρούσεις τη σφοδρή κριτική που δέχεσαι για τους χειρισμούς σου στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική, πετάς την μπάλα στην εξέδρα ρίχνοντας την ευθύνη στην Ελλάδα για όλα τα κακά που σου συμβαίνουν.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος λοιπόν, Οζάι Σεντίρ, πάει την προπαγάνδα ένα βήμα παρακάτω, προσπαθώντας να σπείρει διχόνοια στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης. Όπως αναφέρει σε άρθρο του στη Μιλιέτ, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας θέλει να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι ακόμα και το Αθηναϊκό Παρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει λεπτομερώς τις δράσεις του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, σε αντίθεση με αυτές του πρωθυπουργού, για τις οποίες αφιερώνει μερικά μόνο άρθρα.

«Σε δημοσκοπήσεις, ο Δένδιας εκλέγεται κάθε φορά ως ο πιο επιτυχημένος υπουργός στο υπουργικό συμβούλιο. Είδαμε τον Γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί, που βάσισε την εκλογή του σε μια αντι-τουρκική ρητορική και εξαφανίστηκε. Τώρα στην Ελλάδα παρακολουθούμε τις προσπάθειες του ΥΠΕΞ Δένδια να γίνει πρωθυπουργός χρησιμοποιώντας αντι-τουρκική ρητορική», αναφέρει ο Τούρκος αρθρογράφος.

Είναι προφανές το πόσο πολύ έχει πονέσει τους Τούρκους το κάζο του κ. Δένδια στον Τσαβούσογλου μέσα στην Τουρκία και οι διπλωματικές του ενέργειες που έχουν ισχυροποιήσει το ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here