Ηλιόπουλος: Έως και σύλλογος γονέων εκθέτει την κυβέρνηση και επιβεβαιώνει την κερδοσκοπία των PCR


«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, για την τιμολόγηση των PCR τεστ.

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την οποία και υποστήριξε ότι «βλέπει τους πολίτες σαν αγέλη και μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας», εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «τα ψέματα της κυβέρνησης για την άρνηση συνταγογράφησης των τεστ καταρρέουν καθημερινά», υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι «μετά τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο έκλεισε συμφωνία για PCR με 28 ευρώ».

Παράλληλα, ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι «την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι οι ιδιωτικές κλινικές θα κάνουν διαλογή ασθενών και θα νοσηλεύουν μόνο ελαφρά περιστατικά Covid, ενώ χρυσoπληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για 300 κλίνες».

«Οι αποφάσεις της κυβέρνησης επιταχύνουν τη διασπορά της πανδημίας. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

«Τα ψέματα της κυβέρνησης για την άρνηση συνταγογράφησης των τεστ καταρρέουν καθημερινά.

Μετά τους Δήμους Χαλανδρίου και Νεάπολης, σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο έκλεισε συμφωνία για PCR με 28 ευρώ και ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για το γελοίο πλαφόν των 47 ευρώ.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι με βάση κυβερνητικό έγγραφο, οι ιδιωτικές κλινικές θα κάνουν διαλογή ασθενών και θα νοσηλεύουν μόνο ελαφρά περιστατικά Covid, ενώ χρυσoπληρώνονται από το δημόσιο ταμείο για 300 κλίνες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει τους πολίτες σαν αγέλη. Μετατρέπει την πανδημία σε ευκαιρία κερδοσκοπίας.

Οι αποφάσεις της επιταχύνουν τη διασπορά της πανδημίας.

Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ