Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η πρωταγωνίστρια του Σασμού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”, όπου υποδύεται την Αργυρώ και ερωτεύεται τον Αστέρη.

Πρόκειται για δυο νέα παιδιά που επιθυμούν να ζήσουν την αγάπη τους, χωρίς να λογαριάζουν την πολύχρονη βεντέτα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις οικογένειές τους από τα λάθη του παρελθόντος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε χτες βράδυ την Χριστίνα και τη ρώτησε για όλα. Για την συμμετοχή της στον Σασμό αλλά και στο αντίπαλο δέος, τις “Άγριες Μέλισσες”, για τον πραγματικό έρωτά της με τον Θανάση Τότσικα και για την συμμετοχή της στο βίντεο για κακοποιημένες γυναίκες.

Τι δήλωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρχικά, η Χριστίνα μίλησε για την επαγγελματική της πορεία: “Δεν ήθελα να φύγω από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους. Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα”.

Για την συμμετοχή της στο συγκλονιστικό βίντεο για τις κακοποιημένες γυναίκες η ηθοποιός αποκάλυψε πως: “Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες. Ξέρω μία περίπτωση που ένας άντρας, που κακοποιούσε τη σύντροφό του, ανέβασε το βίντεο ‘κοίταξε να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν’.” Όσο για τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιεί η ίδια δύο επίθετα, δεν είναι άλλος από την απώλεια της μητέρας της, η οποία την ώθησε να χρησιμοποιεί και το πατρικό της.

Ο Γρηγόρης θέλησε να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες για τα προσωπικά της ηθοποιού: “Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με το που είσαι με τον Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει”. 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε, σαφώς αναφερόμενη στην σχέση της με τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του Αποστόλη Τότσικα: “Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζει. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ