Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Οριστικό! Από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου


Τι αποφάσισε το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος για τις εργασίες του συνεδρίου

Από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου θα διεξαχθεί τελικά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην απόφαση να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου και πιο συγκεκριμένα 31.03 ως 03.04, κατέληξε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο περιθώριο της συζήτησης που αφορούσε το ζήτημα της «Αυγής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή ελήφθη με βάση τις επιστημονικές προβλέψεις που υπάρχουν σχετικά με την πορεία της πανδημίας και σύμφωνα με τις οποίες εκείνη την εποχή θα έχει επέλθει η αποκλιμάκωση της – αν πάντα δεν προκύψει κάποια νέα μετάλλαξη.

Όπως όλα δείχνουν, την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν τα κείμενα των θέσεων. Αυτά θα συζητηθούν σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος -εκκρεμεί η απόφαση για το αν θα γίνει διά ζώσης ή διαδικτυακά- έτσι ώστε τα κείμενα να πάνε στις οργανώσεις προς συζήτηση και μετά να ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος.

Τις ημέρες των γιορτών, έλαβαν χώρα πολλές ζυμώσεις και με αυτό τον τρόπο ξεπεράστηκαν οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν, τόσο επί των κειμένων, όσο και επί των διαδικαστικών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ