Richard Burgi: Ο ηθοποιός του «The Young and the Restless» λέει ότι απολύθηκε λόγω παραβίασης «κατά λάθος» της καραντίνας


Richard Burgi: Ο ηθοποιός είναι γνωστός για την ερμηνεία του χαρακτήρα Ashland Locke στη σαπουνόπερα Ο ηθοποιός Richard Burgi λέει ότι απολύθηκε από το “The Young and the Restless” του CBS για παραβίαση των πρωτοκόλλων COVID-19. Ο ηθοποιός ανέβηκε στο Instagram Story του την Τρίτη για να αποκαλύψει ότι «παραβίασε αφελώς και ακούσια την πολιτική της σειράς σχετικά με την COVID».

Ο Burgi, 63, παραδέχτηκε στο βίντεό του που έχει λήξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «αισθανόταν απαίσια γι’ αυτό», σύμφωνα με το Variety. “Εξακολουθώ να το κάνω. Με ενοχλεί πολύ, αλλά είναι αυτό που είναι. Σέβομαι όποια κι αν είναι η απόφαση της σειράς. Κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, όπως όλοι μας”, πρόσθεσε ο Burgi.

Ο Richard Burgi είπε ότι απολύθηκε αφού «κατά λάθος» παραβίασε τα πρωτόκολλα COVID-19.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19 γύρω στις διακοπές των Χριστουγέννων. Περίμενε πέντε ημέρες πριν επιστρέψει για να γυρίσει, επικαλούμενος τα νέα χρονικά πλαίσια που ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) στα τέλη Δεκεμβρίου. Βγήκε αρνητικός δύο φορές στο στούντιο και «εμφανίστηκε στη δουλειά», είπε. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η πενθήμερη καραντίνα του «δεν ήταν εντός των οδηγιών της εκπομπής, που είναι ένα πρωτόκολλο 10 ημερών».

«Έτσι παραβίασα κατά λάθος τους κανόνες και τα πρωτόκολλα της εκπομπής για την COVID», κατέληξε.

Ο Burgi είχε τον επαναλαμβανόμενο ρόλο του Ashland Locke στο σαπουνόδραμα από τον περασμένο Μάρτιο.

Οι εκπρόσωποι του CBS και του “The Young and the Restless” δεν απάντησαν αμέσως το αίτημα του Fox News για σχολιασμό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ