Κορονοϊος: Μετά τη Βασιλική οικογένεια νόσησε και η πρωθυπουργός της Σουηδίας


Θύμα του κορονοϊού έπεσε η πρωθυπουργός της Σουηδίας σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η πρωθυπουργός της Σουηδίας Μαγκνταλένα Άντερσον την ώρα που ένα διογκούμενο κύμα μολύνσεων σαρώνει τη χώρα.

Η Άντερσον είναι μια από τους πολλούς αρχηγούς κομμάτων που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ενώ θύμα της Covid 19 έπεσε και η βασιλική οικογένεια καθώς μολύνθηκαν ο βασιλιάς , η βασίλισσα αλλά και η διάδοχος του Θρόνου.

Η Σουηδία έχει καταγράψει επανειλημμένα αυτό το μήνα νέα ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων της Covid-19 καθώς διογκώνεται το τέταρτο κύμα του ιού, αυξάνοντας την πίεση στο σύστημα υγείας και προκαλώντας την εκ νέου επιβολή πολλών περιορισμών.

«Η Άντερσον ακολουθεί τις τρέχουσες συστάσεις και θα εκτελεί τα καθήκοντά της από το σπίτι. Η πρωθυπουργός αισθάνεται καλά, δεδομένης της κατάστασης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της.

Η υπηρεσία υγείας περιμένει ότι τα κρούσματα, που αυτή τη στιγμή φθάνουν περίπου τα 25.000 την ημέρα, θα κορυφωθούν αργότερα αυτό το μήνα, οπότε η Σουηδία μπορεί να φθάσει σχεδόν τα 70.000 κρούσματα την ημέρα, σύμφωνα με το μοντέλο της υπηρεσίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ