Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο Α.Τ. Καισαριανής


Αντιπροσωπεία του Προεδρείου και εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της Ε.ΑΣ.Υ.Α., πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους υπηρετούντες συναδέλφους, να καταγράψουμε την υπηρεσιακή καθημερινότητα και να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

  Στην συνάντηση που έλαβε χώρα με το προσωπικό και την Διοίκηση της Υπηρεσίας, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον Covid-19, διαπιστώσαμε σε ακόμα ένα Αστυνομικό Τμήμα την έλλειψη δύναμης.

  Ο κ. Διοικητής από την πλευρά του μας διεμήνυσε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά την έλλειψη δύναμης και τις καθημερινές υποχρεώσεις για διάθεση αστυνομικών σε μέτρα τάξης και φρούρηση στόχων, προκειμένου να τηρούνται απαρεγκλίτως για τους υπηρετούντες αστυνομικούς οι διατάξεις περί χρόνου εργασίας (Π.Δ. 394/2001, Π.Δ. 173/2013).

  Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. ως θεματοφύλακας των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών της βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα εγγεγραμμένα μέλη που απευθύνονται στα γραφεία της. Είναι δεδομένο ότι από μέρους μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια το προσεχές διάστημα ούτως ώστε η Ηγεσία να αφουγκραστεί τις προτάσεις μας για την ενίσχυση όλων των Υπηρεσιών που υπολείπονται σε ανθρώπινο δυναμικό.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ