Celine Dion συναυλίες: Ακυρώνει τις συναυλίες της στον Καναδά για θέματα υγείας


Η Σελίν Ντιόν ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες στο σκέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της “Courage World Tour” καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας.

Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό της το Σάββατο ανέφερε ότι η τραγουδίστρια από το Κεμπέκ είχε σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς, με την ανάρρωσή της να “διαρκεί περισσότερο από όσο ήλπιζε”. Η δήλωση αναφέρει ότι η ιατρική ομάδα της Ντιόν συνεχίζει να αξιολογεί την κατάστασή της.

H Dion είχε ολοκληρώσει τις πρώτες 52 συναυλίες στην περιοδεία πριν από το χτύπημα της πανδημίας COVID-19 τον Μάρτιο του 2020. Οι παραστάσεις που ακυρώθηκαν τώρα στον Καναδά και τις ΗΠΑ είχαν προγραμματιστεί εκ νέου για τις 9 Μαρτίου έως τις 22 Απριλίου 2022. Η Ντιόν είπε στη δήλωσή της ότι ήλπιζε να είναι καλά μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να είναι υπομονετική και να ακολουθήσει το καθεστώς που συνταγογραφούν οι γιατροί της. “Υπάρχει πολλή οργάνωση και προετοιμασία που πηγαίνει στις παραστάσεις μας, και έτσι πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σήμερα που θα επηρεάσουν τα σχέδια δύο μήνες αργότερα”, είπε η Ντιόν.

“Θα είμαι πολύ χαρούμενη να επανέλθω σε πλήρη υγεία, καθώς και όλοι μας να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία και ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά στη σκηνή”. Η Ντιόν πρόσθεσε ότι έχει συγκινηθεί πολύ από όλα τα ενθαρρυντικά λόγια από τους θαυμαστές στο διαδίκτυο. “Αισθάνομαι την αγάπη και την υποστήριξή σας και αυτό σημαίνει τον κόσμο για μένα”, είπε η Ντιόν. Τα νέα έρχονται αφότου η Ντιόν ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι θα καθυστερούσε τα εγκαίνια της νέας της παράστασης στο Λας Βέγκας λόγω των σπασμών.

Το ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Dion έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 25 Μαΐου 2022 στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Σύμφωνα με τη δήλωση, τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με πιστωτική κάρτα μέσω εξουσιοδοτημένων σημείων έκδοσης εισιτηρίων για τις ημερομηνίες της Βόρειας Αμερικής θα επιστραφούν αυτόματα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των παραστάσεων που ακυρώθηκαν θα λάβουν σύντομα μια ειδοποίηση μέσω email με περισσότερες πληροφορίες, αναφέρει η δήλωση.

Οι ακυρωμένες ημερομηνίες περιοδείας για τον Καναδά περιλαμβάνουν:

  • 14 Μαρτίου στο Winnipeg στο Canada Life Center
  • 17 Μαρτίου στο Saskatoon στο SaskTel Center
  • 20-21 Μαρτίου στο Έντμοντον στο Rogers Place
  • 28-29 Μαρτίου στο Βανκούβερ στο Rogers Arena

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ