Survivor Spoiler 16/1: Οικειοθελείς αποχωρήσεις φέρνουν τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο [trailer]


Survivor Spoiler 16/1: Τις ερχόμενες ημέρες κάθε καλό Survivor Spoiler υπόσχεται πως το παιχνίδι θα αλλάξει άρδην και η κύρια αιτία δεν είναι άλλη από τις συνεχείς αποχωρήσεις

Την αρχή την έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, ενώ όπως φαίνεται πρόκειται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις πολύ σύντομα. Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αναμένεται να φύγει από το νησί, όχι όμως επειδή το θέλει. Ιατρικοί λόγοι την αναγκάζουν να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, Σταμάτης Καλαφατάς και Θανάσης Μπέλλος έχουν επίσης εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν. Τέλος, η Μυριέλλα Κουρεντή ξεσπάει και πάλι σε κλάματα και παραδέχεται πως δεν αντέχει άλλο.

Survivor Spoiler 16/1: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Όπως φαίνεται και από το trailer, το αποψινό επεισόδιο πρόκειται να είναι γεμάτο ανατροπές. Ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από τον αγώνα ασυλίας, αναφέρεται και στις δύο ομάδες. Τους μιλά για τις δυσκολίες που έχει το Survivor και στο τέλος επισημαίνει πως για κάποιους αυτές οι δυσκολίες δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν. Γι’ αυτό και έφυγαν από το παιχνίδι! Σοκ επικρατεί και στις δύο ομάδες, αφού τις επηρεάζουν οι αποχωρήσεις εξίσου. Ωστόσο, το σόου πρέπει να συνεχιστεί και έτσι οι δύο ομάδες ρίχνονται στον απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο την πρώτη ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού, η ατμόσφαιρα είναι βαριά και ηλεκτρισμένη. Είναι πολύ δύσκολο να διχειριστεί κανείς όλες αυτές τις εναλλαγές ως προς τη δυναμικότητα των παικτών. Μέσα στο συμβούλιο, ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις έπονται και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεσπά σε κλάματα.

+Φυσικά, έτσι δεν μπορεί να συνεχιστεί το reality επιβίωσης, καθώς οι δύο ομάδες φαίνονται αποδεκατισμένες από πολύ νωρίς μέσα στο παιχνίδι. Γι’ αυτό και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν κάτι σχεδιάζει. Έχουν ήδη διαρρεύσει φήμες για 4 νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο, με μία από αυτές να είναι σταρ της σειράς “Σασμός”. Για να δούμε αν πρόκειται να επαληθευτούν αυτές οι φήμες και πότε, έτσι ώστε να ενισχυθεί αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά κάθε ομάδα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ