ΝΔ: «Απαράδεκτο ο Τσίπρας δια της σιωπής του να καλύπτει την ανεπίτρεπτη παρέμβαση του Πολάκη»


Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη σε ψαροταβέρνα του Μοσχάτου.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και το περιστατικό με τους αστυνομικούς οι οποίοι έγραψαν πρόστιμο σε σερβιτόρο ταβέρνας γιατί δεν φορούσε μάσκα.

«Παρά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παρέμβαση του κ. Πολάκη ο οποίος χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ιδιότητα απαίτησε από αστυνομικό να μην καταγράψει παράβαση που διαπίστωσε, απειλώντας τον μάλιστα “να δεις που θα σε στείλω”, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να τηρεί σιγή. Είναι απαράδεκτο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δια της σιωπής του, να καλύπτει την ανεπίτρεπτη σε δημοκρατική χώρα παρέμβαση βουλευτή του που ζητούσε από πρόσωπο επιφορτισμένο με την εφαρμογή του νόμου, να παραβεί τα καθήκοντά του. Δείχνει για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της πολιτείας και του κράτους δικαίου. Προφανώς, αυτά που τους συνδέουν με τον συνεργάτη και φίλο του είναι τόσα πολλά ώστε όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο κ. Πολάκης είναι η άλλη όψη του κ. Τσίπρα».

Η ανάρτηση Πολάκη για το περιστατικό

Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακως στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψαρομεζέδες « στο Μοσχατο.

Εκεί έγινα μάρτυρας του εξής απαράδεκτου και ελεεινού περιστατικού:

Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορωναιου.

Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε, όλα τα τραπέζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους στους δυο χώρους του εστιατορίου.

Κάποια στιγμή ένα από τα γκαρσόνια ,αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη ,κατέβασε τη μάσκα του ,όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι.

Εκείνη τη στιγμή ακριβώς δυο τύποι που ήταν έξω από το μαγαζί μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί «παρέβη τα μέτρα έναντι του κοβιντ» για να του κόψουν πρόστιμο!

Επειδή από εκεί που καθόμουν ειδα τη σκηνή,σηκώθηκα αμεσως και πήγα στους δυο αστυνομικούς ,ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχατου και τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα και να ρωτήσουν τις 7-8 παρέες που ήταν μέσα για επιβεβαίωση και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία!!!

Ο υποδιοικητής του τμήματος μου είπε πως εμποδίζω τον έλεγχο και τον ρώτησα αφού του επανέλαβα πως ειδα τη σκηνή και πως αυτό που κάνουν είναι ΣΤΗΜΕΝΟ,αν έχει εντολή να κόψει πρόστιμα. Η απάντηση του ήταν «ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» !!!!!

Τότε του είπα πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ πως έχει και αυτός προσωπική ευθύνη για αυτήν την παράνοια που κάνουν και πως θα ενημερώσω τη διοικηση της ελληνικης αστυνομίας για αυτό που έκαναν και πως αυτό το πρόστιμο των 300 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ.

Αυτοί έκοψαν το πρόστιμο,εγώ πήρα τηλέφωνο τη διοικηση της Ελληνικης αστυνομίας τους ενημέρωσα τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ,τους είπα πως δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι,γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ και μάλιστα με στυλ αυταρχισμού άλλων εποχών και μου είπαν πως θα το δουν !

Περιμενω μέχρι τώρα να με ενημερώσουν αν έκαναν κάτι και εν τω μεταξύ βλέπω σε κάτι περιθωριακά σάιτ μια εκδοχή αυτών που έγιναν η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και για την οποία εκδοχή αν δεν την κατεβάσουν τώρα θα φάνε μήνυση(φωτο 2) όπως και κάθε άλλος που θα αναπαράγει αυτά τα τρισάθλια ΨΕΜΜΑΤΑ .

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:

1) τα πράγματα έγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω. Μπορεί να τα επιβεβαιώσουν οι παρόντες ,ένας μάλιστα εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος του σάιτ Zougla.gr όπως μου είπε ο ιδιος και ο οποιος άκουσε όλη τη συζήτηση με τουςΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ αστυνομικούς!!

2) ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!! Είναι παράνομο,εκδικητικό και καμία σχέση δεν έχει με την πανδημία!

3) Θεοδωρικακο μάζεψε αυτούς που ξαμολυσες ,ζηλεύοντας τις δόξες του γέρο-Μητσοτακη που ειχε πει το αμίμητο «η αστυνομία είναι το κράτος»!!!! …και μετά ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ