Όλγα Κεφαλογιάννη: Πρώτη φορά σε συνέντευξη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα


Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μια γοητευτική γυναίκα, με πλούσια πορεία στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Πρόσφατα έφερε στον κόσμο δίδυμα, αφού παντρεύτηκε με τον επιτυχημένο μουσικό Μίνωα Μάτσα. Και οι δύο τους φαίνεται πως περνούν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους, ενώ ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση και μίλησαν για όλους και για όλα.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Για τη γνωριμία τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε: “Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος”.

Από τη μεριά του ο Μίνως Μάτσας διηγείται: “Μου λέει γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει κι εγώ όπως την είδα είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω εσύ με τι ασχολείσαι και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή. Ο έρωτας δεν είναι κάτι που περνάει από την λογική σε πρώτη φάση. 

Στη συνέχεια όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και να ζήσουμε μαζί, αυτό αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων γιατί περάσαμε δύο χρόνια μαζί από τα οποία ήταν ο χρόνος της καραντίνας και θεωρήσαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί για όσο είμαστε σε αυτόν τον κόσμο. Αυτά τα οποία ανακάλυψα τον καιρό που ήμασταν μαζί, είναι και αυτά τα οποία εξηγήσανε το πως ένιωσα όταν βρεθήκαμε μαζί για πρώτη φορά”. 

Τι είπαν οι νέοι γονείς για τη γέννηση των διδύμων

Για τα δίδυμα, η κα Κεφαλογιάννη είπε: “Τα μωρά μας είναι τεσσάρων μηνών. Τα ονόματά τους δεν τα λέμε ακόμα, απλά μπορούμε να πούμε πως θα τηρήσουμε την παράδοση. Ο Μίνως και όλη η διάθεσή του, όχι απλώς να είμαστε μαζί, αλλά να μπορούμε να μοιραστούμε και με άλλους όλο αυτό που μας έδωσε, εννοώντας δύο παιδιά δικά μας. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει σαν κεφάλαιο και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα πει πως μάλλον δεν θα έχω και άλλο περιθώριο. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν ήταν κάτι που δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω. Χαίρομαι πάρα πολύ, θεωρώ τεράστια ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα στη ζωή.

Θεωρώ ότι ένας άνδρας ξυπνάει ακόμα περισσότερο την επιθυμία αυτή. Δεν βρίσκω τη μητρότητα μόνο αποκομμένη ως κάτι που θέλει και το νιώθει ως μία δικιά της προσωπική ολοκλήρωση. Το βρίσκομαι ακόμα πιο σημαντικό όταν η μητρότητα έρχεται ως συμπλήρωμα μία σχέσης και μίας διάθεσης να είσαι με έναν άλλο άνθρωπο να κάνεις μαζί οικογένεια και να περάσεις τις αρχές και τις αξίες που είχες και εσύ ως παιδί στην δική σου οικογένεια. Όταν πήρα τα μωρά στα χέρια μου ήταν το συγκλονιστικότερο συναίσθημα που έχω νιώσει στη ζωή μου”.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ