Πλεύρης για Πολάκη: H εποχή του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» έχει περάσει


Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στη σημασία τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου

Παρέμβαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με αφορμή το περιστατικό στο Μοσχάτο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη.

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στη σημασία τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε αστυνομικό να μην επιβάλλει πρόστιμο στον σερβιτόρο, που δεν φορούσε τη μάσκα. Ο υπουργός Υγείας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η εποχή του ”ξέρεις ποιος είμαι εγώ” έχει περάσει».

Κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να πτοούνται από τις απειλές, όπως χαρακτηριστικά είπε, αχρείων και όσων τους καλύπτουν, όποιο αξίωμα και να έχουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρε μαλακα.σας πιασανε με τον πουτσο στον κωλο και το παιζετε μουστακαληδες;Νισαφι.Θες να μας πεις οτι δεν ηταν συνηθες φαινομενο στα χρονια της δεξιας το βγηκαμε να γραψουμε,κυριως απο τροχομπατσους;Απο Ασπροβαλτα και Γιαννενα δεν περασε ο πατερας σου,γιατι εσυ ακομα να βγεις απ’το βρακι της μαννας σου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ