Θεσσαλονίκη: Χαμός έξω από το Αχίλλειον μετά την καταγγελία βιασμού της 24χρονης


Θεσσαλονίκη: Σημειώθηκαν έντονες διαμαρτυρίες έξω από το Αχίλλειον μετά την καταγγελία βιασμού της 24χρονης

Έντονες αντιδράσεις σημειώθηκαν την Κυριακή έξω από το «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, με δεκάδες ανθρώπους να συγκεντρώνονται φωνάζοντας συνθήματα κατά του καταστήματος, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί μετά την καταγγελία για βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας.

«Πάει και κόσμος. Κάθονται στο μαγαζί των βιαστών και δεν ντρέπονται. Ντροπή σας που κάθεστε. Το μαγαζί των βιαστών. Ντροπή» είναι κάποια από τα σχόλια οργισμένων πολιτών έξω από το γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, μετά την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της.

Θεσσαλονίκη – Βιασμός 24χρονης: Ο εισαγγελέας ψάχνει για κύκλωμα μαστροπείας

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Παράλληλα, έγινε γνωστό από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σχετικά με αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ