Hράκλειο: Δάγκωσαν αστυνομικό στο πρόσωπο – Αστυνομικοί καταδικάζουν την επίθεση


Την επίθεση σε βάρος αστυνομικού της ΟΠΚΕ, κατά την διάρκεια ελέγχου, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Παράταξη Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου «Όλοι μαζί».

Ύπενθυμίζεται, πως το βράδυ της Παρασκευής σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της ΟΠΚΕ Ηρακλείου σε δύο άτομα, ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει στο πρόσωπο και να του κόψει κομμάτι από το πηγούνι του…

Στην ανακοίνωση της, η Συνδικαλιστική Παράταξη Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, επισημαίνει πως, «για μια φορά αποδεικνύεται το δύσκολο και επικίνδυνο έργο των αστυνομικών και οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται» τονίζοντας πως, «οι επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς που μάχονται το έγκλημα, όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε να επιτελούμε το καθήκον μας με τον ίδιο ζήλο και με υψηλό ηθικό».

Η ανακοίνωση:

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται το δύσκολο και επικίνδυνο έργο των αστυνομικών και οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται στην καθημερινότητα τους.

Συγκεκριμένα αστυνομικός της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου τραυματίστηκε, όταν ο ελεγχόμενος αναίτια και απρόκλητα του επιτέθηκε και με μανία τον δάγκωσε στο πηγούνι αφαιρώντας του μεγάλο κομμάτι σάρκας!

Γνωστοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς που μάχονται το έγκλημα, όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε να επιτελούμε το καθήκον μας με τον ίδιο ζήλο και με υψηλό ηθικό. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στον συνάδελφο (εκλεγμένο αντιπρόσωπο στην ΠΟΑΣΥ) και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί, όχι μόνο για αυτόν αλλά και για οποιοδήποτε άλλο συνάδελφο, περιέλθει σε αυτή την δύσκολη θέση. Το παράδοξο βέβαια που χρήζει περαιτέρω επεξεργασίας από την πολιτεία, είναι ότι θα έχει και απώλειες στο εισόδημα του, λόγω του ότι θα απουσιάζει από την υπηρεσία εξαιτίας του τραυματισμού του, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής! Δυστυχώς έτσι επιβραβεύει το κράτος τους τραυματίες αστυνομικούς! Το λόγο πλέον έχουν οι δικαστικές αρχές, στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την απονομή δικαιοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ