Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τι απαντά στις φήμες περί ψεύτικης σχέσης


Η σχέση του Μαυρίκιου Μαυρικίου έχει βρεθεί στο στόχαστρο, από τότε που έγινε γνωστό ότι ο γνωστός καλλιτέχνης πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Ωστόσο, ο ίδιος δε λέει να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Αντιθέτως, το βροντοφωνάζει ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την Ιλάειρα, με την οποία θα τους ενώσουν τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο στην Κύπρο. Και οι δύο ήταν καλεσμένοι σήμερα στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Μίλησαν για την σχέση τους, αλλά και για το πώς αντιδρούν στα κακόβουλα σχόλια.

Τι δήλωσαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα

Αρχικά, ο γνωστός καλλιτέχνης Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για το πώς αντιδρά στις φήμες περί ψεύτικης σχέσης του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα: “Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ψεύτικο, μέχρι και για οικογενειακά θέματα, προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που είχε μείνει ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά, την υγεία μας να έχουμε. Όλα αυτά είναι αστεία, όπως πχ ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε, θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα.

Στην αρχή, στεναχωρήθηκα, τώρα γελάω. Κατά καιρούς, μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης. Έχω ακούσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισα να είμαι ειλικρινής για ακόμα μία φορά”. Όσο για τη δημοσιότητα την οποία έχει λάβει η σχέση του με την 22χρονη Ιλάειρα, ο Κύπριος καλλιτέχνης απάντησε: “Εγώ έχω μεγαλώσει και έχω κάνει όλη μου την πορεία δημόσια, ποτέ δεν κρύφτηκα και αν για ακόμα μια φορά μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω κάτι αληθινό με τον κόσμο παρέα, δεν με ενοχλούν ούτε τα σχόλια, ούτε αυτά που διαβάζω, ούτε αυτά που μπορεί να νομίζει ο καθένας”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ