Σεξ οργασμός: Μπορεί η πίεση το στομάχι μιας γυναίκας να διεγείρει το G-spot [vid]


Τελευταία, κυκλοφορεί ένα βίντεο στο TikTok, σύμφωνα με το οποίο, η πίεση στο στομάχι μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί πραγματικά να διεγείρει το σημείο G. Είναι αλήθεια και πώς εξηγείται; Η Κλινική Σεξολόγος, Νες Κούπερ και η γιατρός σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας, Δρ. Deborah Lee από το Dr Fox Pharmacy, έχουν τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Η Cooper, που εργάζεται ως Sex and Relationship Coach στο www.thesexconsultant.com, λέει ότι «η εξωτερική πίεση μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά», ενεργοποιώντας το σημείο G και να προσφέρει εκείνους τους οργασμούς που επιθυμούμε. Σύμφωνα με την ίδια, «Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, είμαστε λίγο πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτή με αποτέλεσμα να ξεχνάμε τις δυνατότητες ευχαρίστησης και τόνωσης που έρχονται από άλλα σημεία του σώματος».

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι το μυαλό παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό που βρίσκουμε ευχάριστο ή όχι και ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν απλώς να απολαύσουν διανοητικά την πρόσθετη διέγερση άλλων τμημάτων του σώματος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οργασμούς από μόνο του», προσθέτει. «Η άσκηση πίεσης στο κάτω μέρος του στομάχου μπορεί να οδηγήσει σε διέγερση του σημείου G» λόγω του στενά συνδεδεμένου «συνδετικού ιστού που διατρέχει την περιοχή της κοιλιάς και της λεκάνης, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου και της κλειτορίδας». «Όταν γίνεται μασάζ σε μια περιοχή [συνδετικού ιστού], μπορεί να διεγείρει άλλους μύες και όργανα που συνδέονται με αυτήν. Αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο το μασάζ σε αυτήν την περιοχή διεγείρει το σημείο G και την κλειτορίδα έμμεσα», εξηγεί η Cooper.

Από τη μεριά της η Δρ Λι πιστεύει ότι αυτή η τάση του TikTok στην πραγματικότητα αναφέρεται σε έναν «coregasm», ο οποίος είναι ο οργασμός που προκαλείται από την άσκηση. Όπωε εξηγεί: «Το να πιέζεις το στομάχι, αν είσαι σε κατάσταση χαλάρωσης και κάνεις ερωτικές σκέψεις, θα μπορούσε να είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει το πνευμονογαστρικό νεύρο και να προκαλέσει “coregasms”». «Οι τελευταίοι είναι οργασμοί που συμβαίνουν όταν τα νεύρα που εμπλέκονται στη σεξουαλική απόκριση διεγείρονται με άλλα μέσα», όπως η σωματική δραστηριότητα ή, παραδόξως, ακόμη και ο ύπνος!

Δείτε το TikTok video:

@love.ria.nurse Share w your partner! Try it out #sexeducatıon #brunette #health #petite #nurse ♬ original sound – a c k i e

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ