Η Γη της ελιάς 18/1: Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα στο στόχαστρο του Στάθη [trailer]


Στο αποψινό (18/1) επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως: η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού.

Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο. Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη.

Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου.

Η Μαργαρίτα, όμως, έχει αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν, κι έχει αρχίσει να πιστεύει πως αμελεί να πάρει τα χάπια του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του.

Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια την Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

“Η γη της ελιάς” προβάλεται καθημερινά από Κυριακή ως Πέμπτη στις 21:00 στον ΜEGA.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου
Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ