Ερυθρός Σταυρός: Προσφέρει δωρεάν ταξίδι στο Super Bowl 2022 με αντάλλαγμα αίμα


Ερυθρός Σταυρός: Ο Ερυθρός Σταυρός συνεργάστηκε με το National Football League NFL για να δημιουργήσει την προσφορά, η οποία πραγματοποιείται σε μια εθνική έλλειψη αίματος Ως απάντηση σε μια εθνική έλλειψη αίματος, ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει στους ανθρώπους που δίνουν αίμα τον Ιανουάριο την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Super Bowl στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Το πακέτο περιλαμβάνει εισιτήρια για το παιχνίδι, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο και δωροκάρτα 500$ για έξοδα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο οργανισμός προειδοποίησε για την κρίση αίματος – αναφέροντας τη μείωση κατά 62% στις αιμοδοσίες στο κολέγιο και στο γυμνάσιο λόγω της πανδημίας COVID-19 ως δύο παράγοντες που συμβάλλουν, ανέφερε το Fox News στις 11 Ιανουαρίου.

Άλλοι λόγοι για την έλλειψη αίματος ήταν oι συνεχιζόμενες ακυρώσεις αιμοδοσίας λόγω ασθενειών, περιορισμών προσωπικού και κλεισίματος λόγω καιρικών συνθηκών και αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 και μιας ενεργού περιόδου γρίπης που «μπορεί να επιδεινώσει την ήδη κακή κατάσταση».

Ως απάντηση στην κρίση, ο Ερυθρός Σταυρός συνεργάστηκε με το National Football League NFL για να δημιουργήσει την προσφορά που περιλαμβάνει επίσης είσοδο στην επίσημη πύλη του National Football League NFL Tailgate και εισιτήρια για το Super Bowl Experience. Επιπλέον, ο Ερυθρός Σταυρός προσφέρει στους αιμοδότες την ευκαιρία να κερδίσουν μια εμπειρία Super Bowl στο σπίτι, η οποία περιλαμβάνει έναν προβολέα λέιζερ μικρής διάρκειας, ηχεία και μια δωροκάρτα 500$.

Ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε προηγουμένως ότι υπάρχει εθνική έλλειψη αίματος. Στην προωθητική σελίδα του διαγωνισμού, ο Ερυθρός Σταυρός έγραψε:

“Τα επείγοντα περιστατικά υγείας δεν σταματούν για διακοπές, ημέρα παιχνιδιού ή πανδημία. Χρειάζονται δωρητές τώρα για να βοηθήσουν τους ασθενείς να επιστρέψουν αυτόν τον χειμώνα”.

Ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε προηγουμένως ότι «χρειάζονταν επειγόντως» δωρητές λόγω εθνικής έλλειψης.

Ο Ιανουάριος είναι ο Εθνικός Μήνας Αιμοδοτών.

«Καθώς η κοινότητα αίματος γιορτάζει τον Εθνικό Μήνα Αιμοδοτών αυτόν τον Ιανουάριο, η παροχή αίματος του έθνους παραμένει σε ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών», εξήγησε ένα δελτίο τύπου.

“Τις τελευταίες εβδομάδες, τα κέντρα αίματος σε όλη τη χώρα ανέφεραν λιγότερη από μία ημέρα παροχή αίματος ορισμένων κρίσιμων τύπων αίματος – ένα επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Εάν η παροχή αίματος της χώρας δεν σταθεροποιηθεί σύντομα, μπορεί να μην είναι διαθέσιμο αίμα που σώζει ζωές για κάποιους ασθενείς όταν χρειάζεται».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ