Αυστραλία: Συνελήφθη άνδρας για την εξαφάνιση εννιάχρονης – Λείψανα βρέθηκαν σε βαρέλι


Μια υπόθεση εξαφάνισης που συγκλονίζει απασχολεί την Αυστραλία.

Το πτώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού βρέθηκε μέσα βαρέλι μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι δολοφονήθηκε από έναν άνδρα λίγο πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της, το πρωί της Παρασκευής, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στα Γαλάζια Όρη.

Η μικρή εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του σπιτιού της την περασμένη Πέμπτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της μόλις στις 8.20 το πρωί την επόμενη μέρα.

Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Σέρι Χιλς στο κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ περίπου στις 20.30 το βράδυ την Τρίτη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο άνδρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με το δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Τα λείψανα που βρέθηκαν είναι του κοριτσιού;

Παράλληλα, ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν μέσα σε βαρέλι, αλλά δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί επίσημα. Οι ντετέκτιβ διεξήγαγαν το βράδυ της Τρίτης έρευνα στον ποταμό Κόλο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν τα λείψανα που πιστεύεται ότι είναι του κοριτσιού.

Το ποτάμι απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το όρος Γουίλσον όπου το κορίτσι εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται πως ένας γείτονας του σπιτιού που εξαφανίστηκε το κορίτσι αυτή την εβδομάδα είπε στην Daily Mail της Αυστραλίας πως η σύζυγός του, ενώ διάβαζε, άκουσε στις 4.30 τα ξημερώματα τον ήχο ενός αυτοκινήτου στο δρόμο.

«Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε στο παράθυρο και είδε μια σκιά να κινείται», είπε ο Τζον Χάιτζλερ.«Είναι πολύ ήσυχο εδώ το βράδυ και μπορείτε να δείτε τους προβολείς – δεν ήταν αναμμένοι».

Ο κ. Χάιτζλερ είπε ότι η σύζυγός του δεν μπορούσε να δει τη μάρκα του αυτοκινήτου ή ποιος το οδηγούσε, αλλά το ανέφερε στην Αστυνομία αφού άκουσε ότι ένα κοριτσάκι είχε χαθεί από τη διπλανή πόρτα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ