Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Aφήστε τη Δικαιοσύνη έξω από πολιτικές σκοπιμότητες


Δήλωση της προέδρου του Αρείου Πάγου για τις επικρίσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης

Να αφήσουν τη Δικαιοσύνη οριστικά έξω από πολιτικές αντιπραθέσεις και σκοπιμότητες ζητά με δήλωσή της η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου.

Όπως σημειώνει οι αναφορές στις συνθήκες απονομής δικαιοσύνης στη χώρα μας, με απαξιωτικές και μάλιστα υπό μορφήν δόγματος κρίσεις γι’ αυτήν, με σαφείς υπαινιγμούς για την ανεξαρτησία της, επιχειρούν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν.
«Να εργαλειοποιήσουν δηλαδή τη Δικαιοσύνη, είτε για να κάμψουν το ηθικό των δικαστικών λειτουργών και την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη, είτε για να προκαταλάβουν τη κρίση των δικαστών, η οποία είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη» καταλήγει η κ. Γεωργίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κα Γεωργιου,οταν ανεχεστε ενα υποπτο ΣτΕ να παραποιει ενα Συνταγμα,οταν εσεις οι ιδιοι κυνηγατε ανθρωπους που ανεδειξαν ενα αποδεδειγμενο σκανδαλο εις βαρος του Εθνους,οταν κωφευετε στη καταργηση του δικαιου,εχοντας μελη σας που αγνοουν τη σηση του αειμνηστου Μανωλεδακη:το Δικαιο στην υπηρεσια του πολιτη,οταν εσκεμμενα χανονται δικογραφιες στα συρταρια υπερ καποιων συγκεκριμενων,οταν σιγατε στην προκλητικη σταση των γραφικων υπουργων τοτε δυστυχως,και ανυποληπτοι ειστε και περιγελως.Δημιουργειστε ενα πλαισιο,αποβαλλετε τους επιρρεπεις,συμπεριφερθειτε οπως μια,δυστυχως μικρη,ομαδα εντιμοτατων και δικαιων λειτουργων,και εδω ειμαστε,διπλα σας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ